Cameron en Tyler Winklevoss zijn de eerste Bitcoinmiljardairs ter wereld. Ze kochten voor $11 miljoen Bitcoins rond de prijs van $120 per BTC in 2013. En ze verwachten niet dat de rol van Bitcoin ondertussen uitgespeeld is. Bitcoin kan nog eens 20 keer stijgen, zeggen de broers. Dat betekent dan een prijs van ongeveer $400.000 per Bitcoin.

De gebroeders Winklevoss vergelijken Bitcoin namelijk met goud. Ze zien in Bitcoin eenzelfde ‘store of value’ – een veilige haven – waar mensen hun geld mee beschermen. Bitcoin heeft een marktwaarde van $300 miljard, goud $6.000 miljard. Bitcoin kan dus nog eens 20 keer zo groot worden als vandaag.

We’ve been saying this since when bitcoin was a billion-dollar market cap. We’ve been in bitcoin about five years, it’s grown about 300 times to this point, so we think it’s definitely realistic that it could grow and disrupt gold and maybe even beyond that.”

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Cameron en Tyler Winklevoss ontdekten Bitcoin in Europa. Ze waren hier op reis en ze hadden problemen om snel geld over te schrijven vanuit de Verenigde Staten naar Europa. Ze constateerde dat het eigenlijk sneller was om met een zak cash geld op het vliegtuig te stappen in New York naar Europa dan het geld via een bank over te schrijven, vooral in een weekend.

Ze ontdekten Bitcoin en zagen dat Bitcoin het eerste geld was dat werd gebouwd voor het internet. Zelf zien ze Bitcoin vooral als veilige haven in het digitale geldverkeer. Ze zitten in Bitcoin voor de lange termijn en zien nog enorm veel potentieel voor de grootste cryptomunt ter wereld.

“We don’t spend our bitcoin, we’re long-term holders. We think it’s a store of value much more than it is a currency.

Bron: EthereumWorldNews

Foto Credit: Flickr/TechCrunch