Roger Ver was vroeger een grote aanhanger van Bitcoin. Sinds vorig jaar is hij een van de sterke mannen achter het project van Bitcoin Cash. Hij ziet echter Ethereum als eerste Bitcoin van de troon stoten als grootste cryptomunt ter wereld. De kans is groot dat we dat in 2018 nog gaan meemaken.

Volgens Ver moet Ethereum slechts verdubbelen om al groter te worden dan Bitcoin op basis van zijn marktkapitalisatie. Het is volgens hem een van de laatste parameters waarin Ethereum Bitcoin nog moet voorbij steken. Op de meeste andere parameters is Ethereum momenteel al groter dan Bitcoin.

“Ethereum was around $100 dollars maybe a year ago and now it’s at $800. So it went up 8x last year. I think another doubling for ethereum… all the innovation and stuff that is happening.”

Ethereum verwerkt vandaag al meer transacties per dag dan Bitcoin. Op sommige dagen is het volume in de handel in altcoins zelfs al groter dan de handel in Bitcoin op bepaalde handelsplatformen. Bitcoin is volgens Ver dan ook niet meer de top cryptomunt van de cryptomarkt, enkel nog op basis van de marktkapitalisatie.

3 van onze favoriete cryptomunten voor 2018

Cryptowereld wacht op nieuwe Koning

Wanneer Bitcoin zijn nummer 1 positie verliest, zal dit een wake up call zijn. Ethereum maakt het meeste kans om Bitcoin van de troon te stoten, mogelijk al dit jaar, zegt Roger Ver.

Ook Steven Nerayoff, medeoprichter van Ethereum, zegt dat de 2e grootste cryptomunt dit jaar op een keerpunt staat. In 2018 zal het netwerk van Ethereum nog 10 keer meer groeien dan vorig jaar. Hierdoor kan de prijs nog eens verdubbelen of verdrievoudigen. Dan zou Ethereum Bitcoin van de troon stoten als grootste cryptomunt ter wereld.

Charles Noyes, een 19-jarige blockchainexpert, was betrokken bij Ethereum nog voor het white paper werd uitgebracht. Volgens de jonge blockchainexpert proberen beleggers een sprint te trekken terwijl de ontwikkelaar bij Ethereum een marathon lopen. Er gebeuren ontzettend interessante dingen bij Ethereum.

Nu zijn er vooral kleine projecten die de basis vormen op het platform van Ethereum. Maar in 2018 beginnen er ook grote projecten. Dit zal de echte waarde van Ethereum bewijzen. En die waarde ligt volgens Noyes veel hoger dan die van Bitcoin. Hij voorspelt zelfs dat tegen 2020 Ethereum 10 keer groter zal zijn dan Bitcoin.

Bron: TrustNodes

Foto Credit: iStock

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven