Wanneer je de media volgt, dan hoor je vaak alleen maar berichten over de cryptomarkt in het algemeen of Bitcoin. Maar in de schaduw van Bitcoin bouwt Ethereum aan zijn toekomst die een veel groter gevaar kan worden voor Wall Street dan Bitcoin. Ethereum wordt een reus.

De grootste innovatie die Ethereum tot nu toe bracht, zijn de ICO’s. Tot voor enkele jaren was het ondenkbaar dat een project met een paar IT-nerds in een klein bedrijf geld zou kunnen ophalen. Via ICO’s is dit wel mogelijk en Ethereum is de absolute heerser op het gebied van ICO’s.

Dankzij het ERC20 token en de Ethereum Blockchain kan iedereen met een white paper geld ophalen om zijn project te laten groeien. Ondanks de concurrentie van enkele andere platformen, haalt Ethereum 80% van de ICO’s naar zich toe. Van de 580 tokens noteren er 475 op de Ethereum Blockchain.

Ethereum vervangt eerst durfkapitaal, daarna investeringsbanken

Doordat Ethereum het zo eenvoudig maakt om geld op te halen, worden traditionele financieringen overbodig. De durfkapitaalverstrekkers beginnen dit al te voelen. Via de slimme contracten worden tokens automatisch uitgewisseld op het platform van Ethereum. Dit maakt een hoop papierwerk en andere diensten overbodig.

Book Building (het ronselen van investeerders) is historisch gezien een bijzonder lucratieve business geweest voor de investeringsbanken op Wall Street. Tot voor kort was er geen andere oplossing mogelijk. ICO’s bieden die oplossing wel.

Naarmate het netwerk en platform van Ethereum groeit, zullen ook de investeringsbanken van Wall Street in het vizier komen. En dan is de huidige beurswaarde van Ethereum peanuts.

Aan de koers van 2 februari noteerde er voor meer dan $41 miljard aan tokens op het platform van Ethereum. Eerste achtervolger is het platform van Omni dat $2,6 miljard huisvest waaronder de Tether token. De rest moet het doen met minder dan $2 miljard.

Bron: CoinTelegraph

Word jij ook een van de Groene Miljonairs?

Met een groeiratio van 31% per jaar, behoort de marihuana-industrie tot de snelst groeiende ter wereld! In dit gratis ebook gaan de marihuana-experts van BeursBrink een paar hele interessante kansen uit de doeken doen, in een van de snelst groeiende markten van dit moment. Dit is alles wat je nodig hebt om te starten met beleggen in marihuana-aandelen: De Marihuana Miljonair Handleiding

De meest kansrijke groeimarkt van dit moment.