Een recent gehouden enquête van Bank of America maakt duidelijk dat Europese fondsmanagers beduidend minder optimistisch gestemd zijn dan een maand geleden nog het geval was. En dat heeft alles te maken met de veranderingen op monetair- en geopolitiekgebied. Toch is er over het algemeen nog steeds sprake van een optimistische stemming. Vooralsnog maken de fondsmanagers zich geen zorgen om een grotere beursdaling.

Er heerst nog steeds grote volatiliteit op de financiële markten. Met name aan het begin van de handelsdag van gisteren liep de beweeglijkheid sterk op. Gezien de acties van Rusland was dit overigens ook niet verwonderlijk te noemen. Ondanks de toegenomen spanningen in de wereld, blijven de Europese fondsmanagers nog vertrouwen houden in de toekomst.

Europese fondsmanagers rekenen nog steeds op stijgende beurskoersen

Uit onderzoek van Bank of America blijkt dat de Europese fondsbeheerders nog steeds rekenen op stijgende Europese beurskoersen. Zo rekent het overgrote deel van de ondervraagden er op dat de Europese beurzen over 12 maanden tussen de 5% en 10% hoger zullen noteren. Dit is overigens wel beduidend minder dan vorige maand het geval was.

Vooralsnog houden de meeste Europese fondsbeheerders geen rekening met verder dalende beurskoersen. Volgens hen is dit juist het ideale moment om ‘goedkoop’ aandelen aan de portefeuille toe te voegen. Slechts enkele ondervraagden houden dit jaar rekening met een Bear Market.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.