Het sociaal mediabedrijf Facebook laat geen crypto advertentie toe op de website omdat het zijn gebruikers niet in contact wil laten komen met digitale munten en ICO’s die frauduleus kunnen zijn. Maar onlangs lanceerde Facebook een formulier waar uit blijkt dat ze het beleid hieromtrent willen versoepelen. Ze gaan een selectie van crypto advertenties toch toelaten.

Dat is te lezen in een post op de blog van Facebook. Het ziet er naar uit dat Facebook hun standpunt inzake crypto advertenties gaat aanpassen. Dat zal voorlopig enkel geldig zijn voor bestaande en waarachtige digitale munten. ICO’s en ‘binary options’ zijn nog altijd niet welkom op Facebook.

Het verbod op deze twee laatsten zal dus in stand worden gehouden zelfs maanden nadat Facebook zijn eerste stappen heeft ondernomen tegen crypto advertenties. Daarmee trad het in de voetsporen van andere grote techbedrijven zoals Twitter en Google.

Selectie

Het formulier dat terug te vinden is op hun website, toont dat Facebook specifieke informatie vraagt over het type diensten dat crypto bedrijven willen aanbieden in hun advertenties. Ze vragen onder andere naar gedetailleerde informatie, de juiste licenties en of ze beursgenoteerd zijn. Dit stelt hen in staat om een kwalitatieve selectie te maken van digitale munten en bedrijven.

Given these restrictions, not everyone who wants to advertise will be able to do so. But we’ll listen to feedback, look at how well this policy works and continue to study this technology so that, if necessary, we can revise it over time.

Deze ‘switch’ wordt goed onthaald op de cryptomarkt. Trey Ditto, oprichter van Ditto PR, een public relations bedrijf voor crypto, beschrijft dit als een belangrijke ontwikkeling dat nieuwe perspectieven opent voor beleggers, investeerders en crypto bedrijven.

This is the first step in allowing credible blockchain projects, crypto companies and ICOs to get in front of new potential customers and investors.

Bronnen: Recode, Coindesk

Foto: Mizter_x94 – Wikimedia

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven