Er ligt een rampzalig kwartaal achter de rug. Tijdens de afgelopen drie maanden werden de beurzen geconfronteerd met een zeer scherpe beursdaling. Zelden werden de beurzen in zo’n korte tijd geconfronteerd met zo’n stevige beursdaling. Mogelijk kan daar deze maand verandering in gaan komen.

Het eerste kwartaal van 2020 was een historisch kwartaal. Tijdens de afgelopen drie maanden kwam er namelijk officieel een einde aan de Bull Market die al sinds het jaar 2009 van kracht was. Er was daarbij sprake van een abrupt einde, want de wereldwijde aandelenmarkten werden in korte tijd geconfronteerd met een werkelijke beurscrash.

De stieren zijn zeker nog niet verslagen

Gisteren begonnen de beurzen met aanzienlijke verliezen aan de nieuwe handelsmaand. Wat dat betreft zou je dus kunnen zeggen dat de eerste tekenen opnieuw in het voordeel van de beer zijn. Toch heeft de stier nog zeker niet verloren, want historisch gezien is de maand april een zeer goede maand voor Wall Street.

Uit onderzoek van LPL Research blijkt dat de maand april over de afgelopen 20 jaar gemeten gemiddeld gezien de beste beursmaand van het jaar was. Gemiddeld was er sprake van een beursstijging met iets meer dan 1,5%. Ook de resultaten over de afgelopen 10 jaar zien er uitstekend uit.

Uiteraard biedt het verleden geen enkele garantie voor de toekomst, maar dit onderzoek maakt wel duidelijk dat de stieren zeker nog niet afgeschreven zijn.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis