Goldman Sachs ziet de nabije toekomst rooskleurig in. Volgens de zakenbank zullen de Amerikaanse beurzen tijdens de komende maanden verder in waarde gaan stijgen. Volgens Goldman Sachs zal de S&P 500 index over een jaar de grens van 3.800 punten bereiken. Ook dit jaar rekent de zakenbank nog op verder stijgende beurskoersen.

Steeds meer zakenbanken beginnen de toekomst rooskleurig in te zien. Enkele maanden geleden heerste er nog een pessimistische stemming onder de zakenbanken, maar de donkere wolken beginnen steeds verder op te lossen. Volgens Goldman Sachs zullen de Amerikaanse beurzen profiteren van de wederopstanding van de Amerikaanse economie.

De Fed is de motor van deze beursrally

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Goldman Sachs, zijn de koersdoelen van de zakenbank voor de S&P 500 index in beeld gebracht. Op deze grafiek is te zien dat Goldman Sachs dit jaar rekent op een eindstand van 3.600 punten. Tevens verwacht de zakenbank dat de beursrally in het jaar 2021 voortgezet gaat worden. Over 12 maanden rekent de zakenbank op een stand van 3.800 punten.

Goldman Sachs ziet de Amerikaanse centrale bank als de motor van de huidige beursrally. Volgens de analisten zal de Fed ruimhartig blijven met het monetaire beleid. En dat zal er voor zorgen dat beleggers zich aangetrokken blijven voelen tot de aandelenmarkten. Daarnaast rekent de zakenbank op een krachtig herstel bij de Amerikaanse economie. Ook dat zal beleggers geruststellen.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.