Hoogstwaarschijnlijk zullen er maar weinig beleggers zijn die zich realiseren dat goud het dit jaar nog altijd beter weet te doen dan de S&P 500 index. Het is niet vreemd dat maar weinig beleggers dit weten, want in de media wordt er haast niet gesproken over het gele edelmetaal.

De goudprijs weet tot nu toe dit jaar prima zaken te doen. Op dit moment noteert de goudprijs meer dan 10% hoger en daarnaast flirt het al een tijdje met een belangrijke weerstand die rond de $ 1.300 ligt. Als we de kenners mogen geloven, dan krijgt de goudprijs een groeispurt op het moment dat die weerstand doorbroken wordt.

Goud kan gaan verrassen

Goud heeft de afgelopen tijd ook weten te profiteren van de onrust die er is ontstaan rondom Trump. De president van de Verenigde Staten heeft sinds zijn aantreding al heel wat vijanden gemaakt en daar lijkt maar geen verandering in te komen. Als gevolg daarvan beginnen steeds meer Amerikanen zich zorgen te maken over de toekomst van hun land.

Juist in tijden van onrust weet goud het enorm goed te doen. Ondanks de flinke stijging in dit jaar tot nu toe, beschikt de goudprijs nog over voldoende potentieel. De afgelopen jaren heeft het gele edelmetaal immers heel wat terrein moeten inleveren en de goudstieren lijken zich klaar te stomen voor een gigantische revanche.

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER