Volgende week woensdag zal de smartphonegigant Apple haar kwartaalcijfers publiceren. De verwachtingen zijn inmiddels hooggespannen, want het aandeel wist tijdens de afgelopen weken fors in waarde te stijgen. Op dit moment is het aandeel zelfs bezig aan een nieuwe opwaartse golf.

Apple is al jaren een ‘lievelingsaandeel’. Dat is ook niet vreemd, want het aandeel weet al jaren in positieve zin te verrassen. Op dit moment is Apple zelfs het grootste beursgenoteerde bedrijf ter wereld. En de koersbewegingen van de afgelopen weken hebben deze status alleen maar verder versterkt. Met name de lancering van de nieuwe iPhone-lijn viel in goede smaak bij beleggers.

Kwartaalcijfers Apple zijn bepalend voor de stijgende trend

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van All Star Charts, is te zien dat Apple onlangs boven het hoogtepunt uit 2018 wist te komen. En met die beweging kwam er een einde aan de kortstondige dalende trend die aan het einde van 2018 in gang werd gezet. Volgens deze grafiek breekt er nu een nieuwe stijgende trend aan voor Apple. Tijdens de afgelopen 7 jaar hebben we namelijk twee keer eerder een soortgelijke koersbeweging gezien. En elke keer dat Apple de weerstandslijn wist te breken, brak er een nieuwe opwaartse golf aan.

De voorzichtige beleggers wachten op dit moment nog op de definitieve bevestiging van deze nieuwe opwaartse golf. En die bevestiging kan volgende week donderdag gegeven worden indien Apple haar cijfers over het derde kwartaal bekend zal maken.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.