De Bitcoin wist net als de beurzen medio maart een stevige bodem neer te zetten. Om precies te zijn werd de bodem op 13 maart gezet. Op die dag wist de Bitcoin aanvankelijk nog te dalen richting de grens van $ 4.000, maar wist uiteindelijk de dag hoger af te sluiten. Inmiddels beweegt de Bitcoin rond de grens van $ 9.000. Toch is een opwaartse uitbraak nog niet gerealiseerd.

Tijdens de afgelopen maanden hebben diverse analisten zich verbaasd over de koersbewegingen die zichtbaar waren binnen de cryptomarkt. De Bitcoin werd namelijk tijdens de maanden februari en maart ook geconfronteerd met een stevige prijsdaling. En dat was best verwonderlijk, want er werd juist gerekend op een vlucht richting de digitale munt. Inmiddels is de koersschade alweer bijna helemaal goedgemaakt.

Een sluiting boven de $ 10.000 weet te zorgen voor een trenddraai

Ondanks de imposante herstelbeweging die tijdens de afgelopen weken heeft plaatsgevonden, is J.C. Parets nog niet zo optimistisch gestemd. De analist van All Star Charts deelde op Twitter de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat de Bitcoin nog steeds gevangen zit in een dalende trend. Op dit moment is de weerstandslijn bereikt en dat kan volgens Parets zorgen voor een nieuwe dalende beweging.

Van een echte uitbraak is volgens hem pas sprake indien de Bitcoin boven de grens van $ 10.000 weet uit te komen. Op dat moment komt er een einde aan de dalende beweging en mogen de cryptobeleggers rekenen op een nieuwe stijgende beweging. Het beloven dus spannende weken te gaan worden.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategie├źn
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven