De Bitcoin is aan een forse opmars bezig. Een aantal maanden geleden wist de grootste digitale munt ter wereld een stevige bodem neer te zetten en sinds dat moment is het erg hard opwaarts gegaan. Tijdens de afgelopen week wist de Bitcoin zelfs bijna de grens van $ 14.000 te bereiken. Daarna werd de munt echter getroffen door een forse ‘crash’. In een dag tijd wist de munt immers terug te keren richting de grens van $ 10.000. En dat doet ons ergens aan denken.

Dat de Bitcoin aan een opmars bezig is, zal de meeste beleggers niet zijn ontgaan. Aan het einde van vorig jaar heerste er groot pessimisme rondom de cryptomarkt, maar dat pessimisme lijkt nu als sneeuw voor de zon verdwenen te zijn. En dat is ook niet verwonderlijk, want de Bitcoin wist tijdens de afgelopen weken vriend en vijand te verrassen met een gigantische koersstijging.

Bitcoin werd in 5 dagen tijd geconfronteerd met een mini zeepbel

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Geography Hofstra University, is te zien dat de Bitcoin tijdens de afgelopen week gevangen zat in een ‘zeepbel’ patroon. De Bitcoin wist haast perfect het ideale koerspad van een zeepbel op te volgen. En dat wist uiteindelijk dus te leiden tot een forse koersval.

Overigens betekent dit niet dat de Bitcoin nu opnieuw gevangen zit in een grote zeepbel. Deze grafiek illustreert alleen dat een ‘mini zeepbel’ ook kan ontstaan in enkele dagen tijd. Dit zegt echter niets over het lange termijn plaatje van de digitale munt. Want dat lange termijn plaatje ziet er nog steeds uitstekend uit.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven