De meeste beurzen wisten tijdens de afgelopen jaren goede zaken te doen. Daarbij wist het merendeel van de indices te stijgen naar nieuwe recordhoogten. Toch zijn er ook nog genoeg beurzen te vinden die zijn achtergebleven op de feestvreugde.

Tijdens de afgelopen jaren zijn met name de Amerikaanse beurzen in het nieuws verschenen. En dat is ook niet verwonderlijk, want Wall Street is de absolute koploper van deze Bull Market. Sinds de bodem van 2009 zijn alle Amerikaanse indices exponentieel in waarde gestegen.

Zwitserse beurs breekt eindelijk uit

Een van de beurzen die tijdens de afgelopen jaren drastisch is achtergebleven is de Zwitserse beurs. Maar, daar lijkt nu verandering in gekomen te zijn. Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van All Star Charts, te zien dat de Zwitserse beurs onlangs opwaarts is uitgebroken. En dat is niet zomaar een uitbraak, want de Zwitserse beurs bewoog 12 jaar lang binnen een zijwaartse trend.

De Zwitserse beurs is het perfecte voorbeeld dat er ook in de huidige fase van de Bull Market nog steeds financiële instrumenten te vinden zijn die achtergebleven zijn op de rest van de markt. En juist die instrumenten weten in een dergelijke late fase van de Bull Market vaak enorm goede zaken te doen.

Multi-Miljardensector nog nooit zo goedkoop

Gratis Rapport over de goedkoopste sector op de beurs. Veel scheepvaartaandelen noteren vandaag aan minder dan de helft van hun Net Asset Value. Ontdek ik deze gratis gids wat de katalysator zal zijn voor een nieuwe, langdurige rally van scheepvaartaandelen.

Dit is hét moment om te beleggen in de scheepvaart.

4 spotgoedkope aandelen uit de scheepvaartsector