De wereldwijde beurzen zijn tijdens de afgelopen weken geconfronteerd met een forse beursdaling. Uiteraard wisten de technologieaandelen deze dans ook niet te ontspringen. Ondanks deze beursdaling ziet het technische plaatje er bij de technologieaandelen er nog steeds gunstig uit. En juist dat biedt kansen.

Een groot deel van de beleggers heeft tijdens de voorbijgaande handelsweken afstand genomen van de financiële markten. Beleggers hebben over het algemeen een hekel aan onzekerheid en juist die onzekerheid is op dit moment in de wereld volop aanwezig. Niemand durft te zeggen wanneer het coronavirus overwaait.

Beleggers kunnen profiteren van deze beursdaling

Toch moeten beleggers juist in deze tijd alert blijven. Sinds jaren stonden de aandelenmarkten niet meer zo laag en wat dat betreft kunnen beleggers daar ook hun voordeel mee doen. Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Kimble Charting, is te zien dat de stijgende trend bij de technologieaandelen nog steeds intact is. Tijdens de afgelopen handelsdagen werd de steunlijn zelfs ‘positief’ getest.

Deze grafiek maakt duidelijk dat het technische plaatje bij de technologiesector er nog steeds goed uitziet. Mogelijk wordt er op dit moment aan beleggers een unieke beleggingskans aangeboden. En dergelijke kansen waren tijdens de afgelopen jaren op één hand te tellen.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.