De goudsector is op heel wat beleggersradars verdwenen. Spijtig genoeg heeft dit te maken met de tegenvallende resultaten van deze sector. De afgelopen jaren had u immers beter kunnen investeren in de aandelenmarkten. Toch kan daar in de nabije toekomst grote verandering in gaan komen.

Aan het einde van 2015 wist de goudprijs een stevige bodem neer te zetten. Met name tijdens het eerste deel van 2016 wist de goudsector in positieve zin te verrassen en daarmee leek de hard afgestrafte sector terug op de kaart gezet te zijn. Toch is het sinds de zomer van 2016 weer bergafwaarts gegaan met de populariteit van deze sector.

Goudsector staat op het punt om uit te breken

Het zou goed kunnen zijn dat de goudsector binnenkort weer een ‘hot sector’ is op de financiële markten. Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Jesse Felder, is namelijk te zien dat de goudprijs al meer dan 2 jaar bezig is met het vormen van een overtuigend bodempatroon. En op het moment dat we een overtuigende uitbraak zien boven de toppen van 2016 en 2017, ligt de weg naar hogere niveaus volledig open.

En uiteraard gaan de goudmijnaandelen ook de vruchten plukken van een uitbraak bij de goudprijs. Met name de goudmijnaandelen lopen nog sterk achter op de prestaties van de goudprijs zelf. En bij een uitbraak zouden de goudmijnaandelen weer net zo sterk kunnen profiteren als tijdens de eerste maanden van 2016 het geval was. Probeer de goudsector dus vooral niet uit het oog te verliezen!

5 redenen waarom je NU goudmijnaandelen moet kopen

  • Sinds 2016 zitten goudmijnaandelen in een nieuwe stierenmarkt!
  • De vorige stierenmarkt in goudmijnaandelen duurde 1.142 dagen. Vandaag zijn we maar 400 dagen ver.
  • De vorige stierenmarkt ging +1.355%, vandaag staan we ‘slechts’ 120% hoger.
  • MAAR: Goudmijnaandelen waren nog nooit zo goedkoop.
  • DUS: Goudmijnaandelen staan voor hun grootste stijging ooit!

Wacht géén dag langer om goudmijnaandelen te kopen: LEES MEER