De grootste digitale munt ter wereld kende opnieuw een volatiele week. Maar, deze keer wel in positieve zin. Aan het begin van de week noteerde de Bitcoin nog onder de grens van $ 7.000, maar daar kwam aan het einde van de week verandering in. Op dit moment is de Bitcoin niet ver meer verwijderd van de grens van $ 8.000. Is er een nieuwe bodem neergezet? 

De Bitcoin is al enkele weken een ‘hot item’. Traders kunnen zich helemaal uitleven op de cryptomarkt, want al enkele weken wordt deze markt gekenmerkt door grote bewegingen. En traders zijn normaliter gebaat bij de nodige heftige bewegingen. 

Bitcoin beschikt nog over voldoende potentieel 

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van The Lyons Share, is het technische plaatje van de Bitcoin in beeld gebracht. Op deze grafiek is te zien dat de digitale munt tijdens de afgelopen week wist op te veren van een belangrijke steunlijn. Deze steunlijn is al sinds het jaar 2015 van kracht en wist meermaals te zorgen voor hogere bodems. De laatste keer dat de Bitcoin bij deze steunlijn terecht wist te komen was aan het begin van dit jaar. Niet veel later volgde er een gigantische koersstijging. 

Gezien het feit dat de Bitcoin nu opnieuw is opgeveerd vanaf deze belangrijke steunlijn, is het goed mogelijk dat de cryptostieren weer de touwtjes in handen gaan nemen. Tijdens de afgelopen week is dat in ieder geval gelukt. 

Slim Beleggen bestaat 10 jaar, en gaan we goed vieren! We geven dit jaar uitzonderlijk een Tesla Model 3 weg onder onze abonnees. Wil jij ook kans maken op zo’n mooie, fonkelnieuwe Tesla? KLIK HIER VOOR MEER DETAILS