De cryptomarkt heeft enkele zware weken achter de rug liggen. Zo werden de cryptomunten geconfronteerd met een koersval van tientallen procenten. Ook Ethereum werd, met een koersdaling van meer dan 50%, hard geraakt. Toch lijkt een bodem bereikt te zijn.

Gisteren wist Ethereum in positieve zin te verrassen. De digitale munt wist met ruim 15% in waarde te stijgen. Overigens was dit ook hard nodig, want tijdens de voorbijgaande weken was er sprake van een dramatische koersval. Toch lijkt deze koersval weinig schade voor de lange termijn aan te richten, omdat een belangrijke steunlijn nog steeds intact is.

Ethereum kan een inhaalslag maken

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van All Star Charts, is te zien dat Ethereum aan de vooravond kan staan van een imposante herstelbeweging. Tijdens de afgelopen weken wist de digitale munt meermaals een belangrijke bodem neer te zetten rond de grens van $ 1.800. En de koersstijging van gisteren doet vermoeden dat de cryptostieren klaar voor een inhaalslag zijn.

Mocht de belangrijke steungrens rond de $ 1.800 intact blijven, dan kan Ethereum op weg gaan naar veel hogere koersen. In dat geval kan de koersval van de afgelopen weken zelfs bestempeld worden als een koersdaling binnen de lange termijn stijgende trend; Wat zou resulteren in een behoorlijk groeipotentieel.

3 Crypto Kooptips van Slim Beleggen

Ontdek de 3 Crypto Kooptips van Slim Beleggen die de grootste rendementen kunnen opleveren in 2021. Vraag hier uw GRATIS GIDS aan …