Tijdens de afgelopen week wisten de wereldwijde beurzen enorm goede zaken te doen. Ondanks het feit dat de handelsweek voor de meeste indices bestond uit slechts 4 in plaats van 5 handelsdagen, wisten de beurzen stevig in waarde te stijgen. De S&P 500 index wist zelfs de grens van 4.000 punten te doorbreken. En deze historische doorbraak kan goed nieuws betekenen voor het resterende verloop van dit beursjaar.

De meeste beurzen zijn tot nu toe bezig aan een uitstekend beursjaar. De beursrally die een jaar geleden van start is gegaan is tot op de dag van vandaag nog intact. En de meeste analisten zijn het er wel over eens dat deze rally nog een tijdje kan aanhouden. Een belangrijk onderzoek laat ook zien dat de stieren de grootste kans van slagen hebben.

De stieren beschikken op dit moment over de beste papieren

De analisten van Nautilus Investment Research hebben onderzocht of een doorbraak bij een belangrijke puntengrens goed nieuws kan betekenen voor het verdere koersverloop van de S&P 500 index. Op de bovenstaande grafiek zijn de onderzoeksresultaten in beeld gebracht. Uit dit onderzoek is gebleken dat de S&P 500 index gemiddeld genomen 6 maanden na een historische uitbraak bijna 8% hoger noteert.

Uiteraard biedt het verleden geen enkele garantie voor de toekomst, maar dit onderzoek laat wel zien dat de historische doorbraak van afgelopen week goed nieuws kan betekenen voor de stieren. Zij lijken in ieder geval op dit moment over de beste papieren te beschikken.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.