De cryptosector maakt een behoorlijk volatiel jaar door. Uiteraard is beweeglijkheid in deze sector niet vreemd, maar de daling van de afgelopen maanden heeft veel beleggers afgeschrikt. Ondanks dat zoeken nog veel ‘gelukzoekers’ hun heil bij nieuwe digitale munten die de markt betreden. Is dat wel verstandig?

De onderzoekers van Satis Group hebben een uitgebreid onderzoek verricht naar de prestaties van de nieuwe digitale munten die officieel zijn gelanceerd. Een dergelijke lancering staat ook wel bekend als een ‘ICO’. In het onderzoek is alleen aandacht besteed aan de digitale munten met een marktkapitalisatie van minimaal 50 miljoen dollar.

Zonder kennis is het bijna onmogelijk om te profiteren van nieuwe digitale munten

Op de bovenstaande staafgrafiek, afkomstig van Satis Group, zijn de resultaten van het onderzoek in beeld gebracht. Verontrustend genoeg betreft 81% van de ICO’s een scam. Daarnaast faalt 6% van de nieuwe digitale munten hopeloos en nog eens 5% weet ook niet lang stand te houden. Slechts 8% van de nieuwe digitale munten weet te slagen.

Deze cijfers maken duidelijk dat het behoorlijk lastig is om winst te maken met een investering in nieuwe digitale munten. In de cryptosector is het uiterst belangrijk om het kaf van het koren te scheiden. Zonder goede kennis zal een investering hopeloos falen.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven