Er werd gisteren een bijzondere mijlpaal neergezet. Wall Street wist op maandbasis gemeten opnieuw in het groen te sluiten. De S&P 500 index wist ook tijdens de maanden april, mei, juni en juli al in het groen te sluiten. De huidige winstreeks voorspelt goed nieuws voor de rest van het beursjaar.

Sinds maart is er al sprake van een indrukwekkende beursrally. Aanvankelijk werd er gerekend op een herstelbeweging binnen de geldende Bear Market, maar die Bear Market is inmiddels al ten einde gekomen. De monetaire steun van de centrale banken heeft geleid tot een nieuwe Bull Market.

Beleggers mogen hopen op verder stijgende beurskoersen

Strateeg Ryan Detrick laat weten dat de huidige winstreeks behoorlijk indrukwekkend te noemen is. Sinds het jaar 1950 wist de S&P 500 index slechts 6 keer eerder tijdens de maanden april, mei, juni, juli en augustus in het groen te sluiten. De onderzoeksresultaten van de voorgaande perioden zijn op de bovenstaande tabel, afkomstig van LPL Research, in beeld gebracht. Tijdens de vorige 6 keren wist de S&P 500 index slechts 1 keer tijdens de laatste vier beursmaanden geen stijging te produceren.

Gemiddeld gezien weet de S&P 500 index na een dergelijke gebeurtenis tijdens de laatste maanden van het jaar fors verder in waarde te stijgen. Gemiddeld gezien bedraagt het rendement tijdens die vier maanden bijna 7%. Dit onderzoek maakt duidelijk dat de stier nog steeds in het voordeel is. Al bieden resultaten uit het verleden geen enkele garantie voor de toekomst.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis