Het aandeel Amazon was tijdens de afgelopen jaren een van de sterkhouders op Wall Street. In amper vier jaar tijd wist het aandeel te stijgen van $ 300 naar $ 2.000. Tijdens de afgelopen weken stond het aandeel onder druk en mogelijk komt er binnenkort een einde aan de stijgende trend bij Amazon.

De beleggers die tijdens de afgelopen jaren het aandeel Amazon in hun portefeuille hadden zitten, kunnen terugkijken op een geweldige beleggingsperiode. Het aandeel wist tijdens de afgelopen jaren immers exponentieel in waarde te stijgen. Toch heeft Amazon zich de laatste tijd van haar mindere kant laten zien. En een grotere daling ligt volgens sommige analisten zelfs op de loer.

Daling bij Amazon kan gevolgen hebben voor Wall Street

De mannen van Crescat Capital LLC deelden via Twitter de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat er mogelijk een einde komt aan de 5-jarige stijgende trend bij Amazon. Het aandeel staat al weken onder druk en op dit moment wordt de belangrijke steunlijn onder vuur genomen.

Op het moment dat deze steunlijn sneuvelt, moeten beleggers rekening houden met een verdere daling. En deze daling kan ook gevolgen hebben voor Wall Street. Steeds meer ‘oorspronkelijke’ sterkhouders laten het afweten en dat kan uiteraard nooit lang goed blijven gaan.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.