Tijdens de afgelopen handelsdagen wist de Bitcoin goede zaken te doen. Inmiddels noteert de grootste digitale munt van de wereld weer boven de grens van $ 50.000. Een belangrijke grafiek laat zien dat er meer goed nieuws op komst kan zijn. De cryptobeleggers lijken dit jaar uit te mogen kijken naar een langdurige eindejaarsrally.

Tijdens de afgelopen weken was het relatief rustig op het cryptofront. Het wachten was op een duidelijke beweging. Nu de Bitcoin weer boven de grens van $ 50.000 noteert, lijken de stieren de strijd met de beren te hebben gewonnen. Inmiddels is het positieve sentiment ook weer teruggekeerd en lijkt het slechts een kwestie van tijd alvorens de oude recordkoers verbroken wordt.

Beleggers kunnen profiteren van de eindejaarsrally binnen de cryptomarkt

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Pervalle Global, is te zien dat de Bitcoin vooralsnog dit jaar perfect de gemiddelde koersbeweging over de afgelopen 5 jaar opvolgt. De ‘zomerdip’ is wat dat betreft dus heel normaal (gezien het verleden).

Op de grafiek is ook te zien dat de eindejaarsrally inmiddels aangebroken kan zijn. Indien de geschiedenis zich immers gaat herhalen, kan de digitale munt op weg gaan naar een nieuwe recordkoers. Volgens deze grafiek kan de Bitcoin dit jaar nog met tientallen procenten in waarde gaan stijgen. Maar, het verleden biedt uiteraard geen garantie voor de toekomst.

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)