Tijdens de afgelopen handelsdagen wist de Bitcoin weer boven de grens van $ 11.000 uit te komen. Daarmee lijkt de grootste digitale munt ter wereld een nieuwe belangrijke bodem neer te zetten. Het heeft er alle schijn van dat er een nieuwe opwaartse trend van start is gegaan bij de Bitcoin.

De cryptomarkt behoort nog steeds tot de favoriete markt van vele beleggers. Juist in deze tijd lijken digitale munten in trek te zijn. Het monetaire beleid van de centrale bank kan immers op den duur goed nieuws betekenen voor crypto’s. De centrale banken proberen er namelijk alles aan te doen om een harde val van de economie te voorkomen. De geldkraan kan echter niet eeuwig blijven stromen.

Weet de Bitcoin binnenkort te stijgen naar nieuwe records?

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van All Star Charts, is te zien dat de Bitcoin mogelijk gevangen zit in een nieuwe opwaartse trend. Er lijkt inmiddels een einde gekomen te zijn aan de zogenoemde ‘consolidatiefase’. Tijdens de afgelopen 10 jaar hebben we twee keer eerder een dergelijke ‘consolidatiefase’ gezien. Nadat de Bitcoin tijdens de twee voorgaande keren overtuigend opwaarts wist uit te breken, ging er telkens een nieuwe opwaartse trend van start. In beide gevallen was de opwaartse trend uitzonderlijk sterk te noemen.

Mocht er opnieuw een einde gekomen zijn aan de consolidatiefase, dan kan alles binnenkort vrij snel verlopen binnen de cryptomarkt. In dat geval moeten de cryptobeleggers zich schrap zeten voor een nieuwe forse prijsstijging.

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)