De toekomst voor de aandelenmarkten zag er aan het einde van 2019 niet goed uit. Tenminste, de meeste analisten waren het er wel over eens dat er zware beurstijden zouden gaan aanbreken. Toch was daar de afgelopen maand niets van te merken. Wall Street kende haar beste jaarstart in meer dan 30 jaar tijd. Zijn de donkere wolken verdwenen?

Het tij op de financiële markten kan snel keren, dat weet elke belegger. Tijdens de afgelopen maanden is die bewering nogmaals bevestigd. Terwijl in december de beleggers richting de nooduitgang vluchtten, staan ze juist nu in de rij om weer een plekje binnen de markt te bemachtigen. Toch zijn de donkere wolken nog niet verdwenen.

Moeten we vrezen voor een beurscrash?

Volgens de mannen van Nautilus Investment Research vertoont Wall Street op dit moment sterke overeenkomsten met het jaar 1930/1931. Deze correlatie is tijdens het afgelopen jaar ontstaan en die correlatie zou zich ook de komende maanden kunnen voortzetten. Zo was er in het jaar 1931 ook sprake van een tijdelijke opleving. Destijds wist Wall Street ook goede zaken te doen tijdens de eerste beursmaand van het jaar.

Uiteindelijk was de goede beursstart destijds slechts een tijdelijke opleving. Deze tijdelijke herstelbeweging vormde destijds het startsein voor een gigantische beursdaling.

Moeten we nu opnieuw vrezen voor onheil?

Vrees jij ook een nieuwe aandelencrash?

De beurs stijgt al ruim 8 jaar! Daarmee nadert het einde van de huidige cyclus nu met rasse schreden. Een crash van de aandelenmarkt dringt zich op. Slimme beleggers nemen nu actie, voor het te laat is.

Ontvang HIER jouw gratis exemplaar van het Crash Kompas (een must voor iedere belegger die geld wil verdienen tijdens de volgende aandelencrash)