Fastfoodketen McDonalds weet al jaren hoge ogen te gooien op Wall Street. Tijdens de afgelopen handelsweek wist de maker van de Big Mac zelfs te stijgen naar een nieuwe recordkoers. En daarmee geeft het aandeel vervolg aan de stijgende trend die al sinds het jaar 2003 van kracht is. Wat is het geheim van McDonalds?

Dat McDonalds al jaren een goede beursprestatie aflevert, zal de meeste beleggers niet ontgaan zijn. Toch is het aandeel tijdens de afgelopen jaren wat onderbelicht geraakt door de opmars van groeiaandelen zoals Tesla, Netflix en Amazon. Terwijl deze aandelen nog moeten bewijzen dat ze ook in slechte tijden goed kunnen presteren, heeft McDonalds deze test al succesvol ondergaan.

McDonalds wist ook tijdens de financiële crisis goede zaken te doen

McDonalds wist namelijk als een van de weinige aandelen staande te blijven tijdens de financiële crisis. Tijdens deze crisis steeg de winst per aandeel zelfs verder. Met andere woorden wist McDonalds juist te profiteren van de crisis. En dat is misschien helemaal niet zo vreemd, want de (dure) restaurants werden ingeruild voor de fastfoodketen. Daarnaast weet McDonalds jaar in jaar uit het dividend te verhogen.

Chris Kimble, van Kimble Charting, deelde onlangs de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat het aandeel op technisch gebied aan de vooravond staat van een belangrijke uitbraak. De afgelopen maanden werd McDonalds namelijk geteisterd door een stevige weerstandslijn, maar die lijkt nu te sneuvelen. En dan wordt er technisch gezien een Bullish signaal afgegeven, die volgens Kimble gemakkelijk kan leiden tot een stijging van 10%.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.