Gemini is de cryptobroker van de gebroeders Winklevoss, de eerste publiek bekend Bitcoin-miljardairs. Gemini is de enige cryptobroker ter wereld met een licentie van de Amerikaanse autoriteiten. zCash wordt de 3e cryptomunt die het platform gaat aanbieden.

Gemini is op dit moment de meest gereguleerde digitale activa en opslag broker ter wereld. Het wordt overzien door de New York State Department of Financial Services (NYDFS) en voldoet aan de hoogste standaards. Zo is Gemini bijvoorbeeld verplicht om, net als een bank, alle verdachte witwastransacties te melden.

Na Bitcoin en Ether wordt zCash nu de derde cryptomunt die op het platform zal verhandeld worden. Gemini ging daarvoor door een lang proces om de goedkeuring te krijgen van het NYDFS. Dit proces omvat een totaaloverzicht van de technologie en een uitgebreid plan hoe Gemini wil voldoen aan de regelgeving bij de handel van zCash.

zCash draagt privacy en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Volgens de ontwikkelaars ondersteunt de privacy van gegevens de mensenrechten, politieke vrijheid, financiële inclusie en economische opportuniteiten.

Volgens Tyler Winklevoss heeft zCash enkele unieke karaktereigenschappen die Bitcoin niet heeft.

“Bitcoin has many strengths, but privacy is not one of them. Zcash picks up where Bitcoin left off”

Zijn broer Cameron ziet enkele belangrijke verschillen tussen beide cryptomunten.

“Bitcoin is meer digitaal goud waarbij zCash meer digitaal geld is.”

Na de bekendmaking van dit nieuws, schoot zCash 45% omhoog.

Bron: zCash

Blijf dagelijks op de hoogte van het belangrijkste crypto- en beursnieuws

Bijna 10.000 beleggers krijgen iedere dag het belangrijkste nieuws van de financiële markten in hun mailbox. Het is onmisbaar instrument voor iedere belegger. Wil jij ook op de hoogte blijven en beleggen als een professional? Schrijf je gratis in op de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>