Al enkele weken staan de aandelenmarkten onder druk. Deze dalende beweging wordt voor een deel veroorzaakt door het stijgende aantal nieuwe coronabesmettingen in Europa. Daarnaast lopen de spanningen op nu de Amerikaanse verkiezingen dichterbij komen. Moeten beleggers zich zorgen maken over de huidige beurscorrectie?

In Europa begint de coronasituatie er met de dag zorgwekkender uit te zien. Volgens diverse kenners worden we op dit moment geconfronteerd met een tweede coronagolf. Het aantal nieuwe coronabesmettingen loopt fors op en ziekenhuizen worden nu klaargestoomd om een nieuwe stroom aan coronapatiënten op te vangen.

Vooralsnog lijkt deze beurscorrectie niet op een trenddraai

Op de financiële markten beginnen steeds meer beleggers zich zorgen te maken over de tweede coronagolf. Een nieuwe coronagolf kan immers funest zijn voor de economie. Een nieuwe lockdown zorgt namelijk voor een stevigere economische krimp.

De huidige beurscorrectie lijkt echter vooralsnog meer op een ‘gezonde correctie’ dan een trenddraai. Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van LPL Research, te zien dat de huidige beursterugval vrij normaal is binnen een nieuwe Bull Market. De stieren hebben er een stevige beursrally opzitten en wat dat betreft lijkt een adempauze dus meer dan terecht te zijn.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.