Google heeft in kaart gebracht waar we in het jaar 2017 het meest naar zochten. Google is immers de ideale zoekmachine voor al onze vragen. Uit de resultaten die zijn gepubliceerd blijkt dat de Bitcoin behoorlijk hoog staat. Sterker nog: nog nooit eerder was de Bitcoin zo populair.

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Google, is te zien dat de Bitcoin wereldwijd gezien nog nooit zo populair is geweest. In december 2013 zagen we ineens een flinke stijging van het aantal zoekopdrachten naar de digitale munt. Dit had alles te maken met de onverwachte stijging van de Bitcoin richting de 1.000 dollar. Kort daarna – in het jaar 2014 – maakte de digitale munt een flinke duikvlucht en dat was ook terug te zien in het aantal zoekopdrachten.

Bitcoin is populairder dan Beyonce, Taylor Swift en Kim Kardashian bij elkaar

Aangezien de Bitcoin de afgelopen maanden de ene naar de andere bijzondere grens heeft doorbroken, is er sprake van een werkelijke ‘Bitcoin-gekte’. Zelfs de mensen die nog nooit iets hadden gehoord over de Bitcoin, zijn ineens razend enthousiast.

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van TheFelderReport.com, is zelfs te zien dat de Bitcoin op dit moment populairder is dan Beyonce, Taylor Swift en Kim Kardashian bij elkaar. Wat dat betreft mogen we wel zeggen dat de grootste digitale munt van de wereld het grote publiek heeft bereikt.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven