Officieel gezien is er vanaf maart 2020 een nieuwe Bull Market van start gegaan. Tijdens die maand wisten de beurzen immers een bodem te bereiken nadat de indices daarvoor geconfronteerd waren met een beursdaling van meer dan 20% (Bear Market). En tijdens geen enkele Bull Market verliepen de eerste 15 handelsmaanden zo voorspoedig.

Ruim een jaar geleden had geen enkele analist voorzien dat de beurzen zich zo krachtig zouden gaan herstellen van de coronacrash. Deze historische beursdaling wist immers de nodige (technische) schade aan te richten. De herstelbeweging die daarop volgde wist echter vriend en vijand te verrassen en binnen enkele maanden werd de coronaschade alweer weggepoetst.

De stieren zijn niet van plan om gas terug te nemen

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Goldman Sachs Global Investment Research, is de indrukwekkende prestatie van de MSCI World Index in beeld gebracht. Deze index bestaat uit de grootste wereldwijde beursgenoteerde bedrijven. Op de grafiek is te zien dat de MSCI World Index nog nooit eerder tijdens de eerste 15 maanden van een Bull Market zo stevig in waarde wist te stijgen. Het vorige record dateerde uit het jaar 2009-2010, toen de stieren een herstelbeweging op gang wisten te zetten nadat er sprake was geweest van een beursdaling van ongeveer 50% (financiële crisis).

Tot nu toe werd de koersbeweging van het jaar 2009-2010 uitstekend door de stieren gevolgd. Inmiddels is het verband met die koersbeweging echter komen te vervallen, want tijdens het jaar 2010 vond er rond dit moment een beurscorrectie plaats. En vooralsnog lijken de stieren niet van plan te zijn om gas terug te nemen.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis