In 2015 waren de verwachtingen over de toekomst van Bitcoin zo laag, dat bijna niemand nog een cent gaf om de cryptomunt. Bitcoin dobberde toen rond een prijs van $250. Volgens grondstoffenexpert Rick Rule zijn de verwachtingen rond goudmijnaandelen vandaag zo laag, dat ze alleen nog maar kunnen stijgen. Wie in 2015 Bitcoin kocht, is vandaag rijk. Durf jij goudmijnaandelen te kopen?

Veel succesvolle beleggers worden rijk omdat ze beleggen in asymmetrische beleggingen. Dat wil zeggen dat de belegging zo goedkoop is, dat er meer kans is op een stijging dan op een daling. Dat is waar de goudsector zich vandaag begeeft. Goudmijnaandelen zullen dé verrassing worden van 2018 zegt Rule.

<< De ULTIEME Goudgids >>

Zoals je kan zien staan goudmijnaandelen nog steeds historisch goedkoop ten opzichte van goud. Dat wil zeggen dat goudmijnaandelen enorm kunnen stijgen, zelfs wanneer de goudprijs op hetzelfde niveau blijft. Of anders gezegd, wanneer de goudprijs eindelijk stijgt, zullen goudmijnaandelen nog veel harder stijgen.

En daar zijn verschillende redenen voor, aldus Rick Rule.

Voor het eerst sinds begin jaren ’90, kijkt de markt weer naar interessante exploratieprojecten. Zoals je hier kan lezen, zit de goudproductie in verval. Succesvolle ontdekkingen worden op die manier opnieuw beloond. Het kapitaal gaat op zoek naar de beste projecten.

En goudmijnaandelen zullen een voor een beleggers verrassen in 2018, zegt Rule. De verwachtingen zijn vandaag zo laag, dat de bedrijven in 2018 niet anders kunnen dan positieve resultaten publiceren.

Welke zijn dan de beste goudmijnaandelen volgens Rick Rule?

De grondstoffengoeroe raadt in 2018 dezelfde namen aan als in 2017. De winnaars van dit jaar zullen ook volgend jaar tot de winnaars behoren. Deze “serial outperformers” noteren nog steeds zeer goedkoop op de aandelenmarkt.

Het enige dat je moet doen, is ze kopen.

Blijf op de hoogte van alle beurs- en grondstoffennieuws via de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>

De goudmijnsector staat nog altijd 60% onder hun piek

Terwijl de meeste activa zoals traditionele aandelen of obligaties dicht of nabij hun hoogste niveau ooit staan, blijven goudmijnaandelen naar historisch maatstaven bijzonder goedkoop. Wie op zoek is naar een contraire belegging, kan goudmijnaandelen niet langer negeren.

Het beste moet namelijk nog komen!

U leest hier waarom goudmijnaandelen gemakkelijk kunnen verdubbelen!