De aandelenmarkten zijn tijdens de afgelopen maanden aanzienlijk in waarde gestegen, dat zal geen enkele belegger ontgaan zijn. Ook tijdens dit nieuwe beursjaar zijn de meeste beurzen uitstekend uit de startblokken gekomen. En de kans is groot dat de aandelenmarkten ook tijdens de komende maanden de weg naar omhoog weten te vervolgen.

De coronacrisis wist aanvankelijk te zorgen voor grote schade op de financiële markten. Deze koersschade was echter slechts van korte duur. Binnen enkele maanden tijd wisten de beurzen hun verliezen alweer in te lopen. De imposante beursstijging van de afgelopen maanden is volgens kenners met name te danken aan het ruimhartige monetaire beleid van de centrale banken.

De stieren hebben nog steeds de beste papieren in handen

De huidige beursrally wordt over het algemeen door het overgrote deel van de aandelen gedragen. Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van STRATEGAS, te zien dat meer dan 90% van de aandelen binnen de S&P 500 index op dit moment boven haar 200-daagsgemiddelde beweegt. En binnen de technische wereld is er sprake van een sterke opwaartse trend op het moment dat aandelen boven de 200-daagsgemiddeldelijn bewegen.

Uit het onderzoek blijkt dat dit een sterk ‘Bullish’ teken kan zijn. Gemiddeld genomen noteert de S&P 500 index immers een jaar later bijna 9% hoger. En in 99,2% van de gevallen sinds het jaar 2013, stond de toonaangevende Amerikaanse beurs een jaar later hoger. De stieren lijken dus nog steeds de beste papieren in handen te hebben.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis