De laatste twee dagen op de cryptomarkt waren spectaculair en de derde positieve dag is alvast ingezet. Volgens Pantera Capital, één van de grotere crypto hedgefondsen, is het nu een goed moment om BTC te kopen. Ze zijn ervan overtuigd dat de bodem is bereikt en dat de waarde van BTC alleen maar kan gaan stijgen de komende maanden. De opwaartse trend is ingezet.

Het tij voor cryptomunten lijkt gekeerd te zijn als je naar de koerstabellen kijkt. Een heleboel munten stegen de afgelopen dagen met ‘double digits’ in waarde. Pantera Capital Management beweert dat de ‘leidinggevende’ bitcoin, en dus indirect de gehele cryptomarkt, zijn bodem heeft bereikt.

Ze adviseren om ‘long’ te gaan op BTC want de stijging van de afgelopen dagen zal niet meteen gaan stoppen naar hun mening. Het koopadvies van Pantera Capital Management mag best serieus genomen worden vermits ze, sinds hun blootstelling aan BTC in 2014, nog maar drie koopadviezen en één aanbeveling hebben gegeven. Ze zijn dus niet roekeloos en kwistig met hun advies.

Einde berenmarkt

Als ze het bij het rechte eind hebben, zou dat best kunnen betekenen dat we het ergste achter de rug hebben. Veel beleggers vroegen zich namelijk af wanneer de cryptomarkt de bodem zou bereiken. Pantera Capital durft met veel zekerheid te zeggen dat de berenmarkt effectief ten einde is.

De prijs van de BTC heeft de psychologische 200-dagen trendlijn doorbroken. Hoewel niet elke dag groen zal kleuren, verwachten ze dat crypto voor de rest van het jaar over het algemeen gaat blijven stijgen. Pantera beweert zelfs dat de recordkoers van 20.000 dollar zou kunnen sneuvelen.

Dit is natuurlijk een heel optimistische analyse maar dat we de komende maanden stijgende koersen gaan zien, lijkt wel heel aannemelijk. Zeker als er veel institutioneel geld de markt binnenstroomt en particuliere beleggers blijven meesurfen op de groene koopgolf als gevolg van ‘FOMO’.

Bronnen: CCN

Foto: Pxhere

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven