Pantera Capital Management, een van de voornaamste investeringsfondsen in cryptomunten, voorspelde recent de bodem voor Bitcoin. Ze zien $6.500 als de absolute bodem van deze berenmarkt en verwachten nu een nieuw record binnen de 12 maanden.

Wie nu Bitcoin koopt, heeft historisch gezien een grote kans om binnen het jaar een rendement van 285% te behalen, aldus Pantera Capital.

De daling van de laatste weken en maanden was volgens het investeringsfonds toe te wijden aan “unintended tax selling.” Iedere verkoop met winst creëerde een winst waarop Amerikanen belastingen moeten betalen. De deadline hiervoor was 15 april.

Vorig jaar was er $300 miljard kapitaalwinst en een groot deel van de verkoopdruk kwam er nadat men geld uit de cryptomarkt haalde om de belastingen te betalen.

Maximale negativiteit bij Bitcoin

Pantera Capital merkte ook op dat negatieve berichten de laatste tijd weinig impact hebben. Dit doet vermoeden dat we “peak negativity” bereikt hebben. Hierdoor verwacht het investeringsfonds dat $6.500 de bodem is geweest van deze daling.

Mogelijk kan Bitcoin nog even dippen onder $6.500 maar de overgrote meerderheid van de komende 365 dagen zal de grootste cryptomunt ter wereld boven dit niveau noteren. Pantera Capital verwacht zelfs dat er een hoge kans is dat Bitcoin dit jaar nog een nieuw record boekt, boven $20.000 per BTC.

Recent dook de prijs van Bitcoin nog onder het 200-daags gemiddelde. In de weliswaar korte geschiedenis van de cryptomunt is dat steeds een koopsignaal geweest. Wie Bitcoin kocht op het moment dat de prijs onder het 200-daags gemiddelde dipte, had 12 maanden later een gemiddelde winst van 285%.

Bron: Bitcoin News

Foto Credit: iStock

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven