“Als Bitcoin concurrentie kan bieden voor goud, dan kan de prijs van Bitcoin naar 400.000 USD!!” – Dit stond te lezen in onze nieuwsbrief van 6 maart 2016.

Waarmee we niet wilden zeggen dat Bitcoin meteen in concurrentie zou treden met goud, maar het toont wel aan wat het enorme potentieel is voor Bitcoin. Maar niemand lijkt dit als dusdanig ook te aanvaarden. Ze weigeren het te geloven… tot het te laat is!

We hebben als diverse berekeningen losgelaten op de potentiële waarde van Bitcoin, in het afgelopen jaar. Allen komen ze tot eenzelfde conclusie: Bitcoin kan nog veel hoger, dan de huidige prijs.

 << Eenvoudig Bitcoins kopen en verkopen >>

Maar laat even al die ingewikkelde rekensommen vallen. Bekijk Bitcoin eens vanuit een andere hoek.

Hoeveel miljonairs lopen er vandaag rond op onze aardbol?

De schattingen wisselen, maar een goed gemiddelde wijst altijd in de richting van 18 miljoen.

18 miljoen miljonairs, versus 16,5 miljoen Bitcoins.

En trek van dat cijfer nog eens ruim 1 miljoen Bitcoins af, want een flink deel ging inmiddels verloren, en een ander deel zit nog vast op de rekening van z’n bedenker, Satoshi.

18 miljoen versus 15 miljoen. U hoeft geen rekenwonder te zijn om te snappen dat er zelf niet 1 Bitcoin beschikbaar is voor iedere miljonair op de wereld.

Dit zijn waanzinnig statistieken, als u het ons vraagt…

Als dit prijsspektakel zo blijft doorgaan – en we zien niet in waarom dit plots zou gaan stoppen – dan wil uiteraard iedere miljonair graag een of meerdere Bitcoins in z’n bezit hebben.

<< Download hier onze GRATIS Crypto Gids >>

Stel uzelf eens de volgende vraagWat zou u over hebben voor een Bitcoin, als u miljonair was? Of beter, hoeveel van uw miljoen zou u willen inruilen, om een Bitcoin in uw bezit te krijgen?

We schatten dat dit wel eens hoger kan zijn, dan de huidige prijs van 4.400 USD. Veel hoger!

We verwachten dat een miljonair er geen probleem van maakt om enkele procenten van z’n vermogen in te leveren, in ruil voor een Bitcoin. 5% van een miljoen, levert dan 50.000 USD op.

Je hoeft helemaal geen techneut te zijn, om de waarde van een Bitcoin in te schatten. Gewoon wat gezond boerenverstand zegt dat Bitcoin nog lang niet klaar is met de klim.

Blijf op de hoogte van alle beurs- en cryptonieuws via de Slim Beleggen Daily. Schrijf hier gratis in >>