De technologieaandelen behoren nog steeds tot de ‘lievelingetjes’ van de beleggers. Dit blijkt alleen al uit het feit dat de Nasdaq 100 index de afgelopen dagen haar recordkoersen wist aan te scherpen. In het bijzonder zijn de nieuwe technologieaandelen erg geliefd onder de beleggers.

Dat de technologiesector op dit moment goede zaken doet, moge duidelijk zijn. De Nasdaq 100 index presteert immers op dit moment beduidend beter dan de S&P 500 en de Dow Jones index. Dit is overigens niets nieuws, want de afgelopen jaren was dit ook al het geval. Op dit moment valt vooral op dat de nieuwe technologieaandelen van de belangstelling van de beleggers genieten.

De technologiesector is nog steeds ‘hot’ onder de beleggers

Uit onderzoek van Bloomberg blijkt dat op dit moment ruim 80% van de technologiebedrijven, die in 2018 een beursnotering ontvingen, boven haar IPO-prijs beweegt. De absolute winnaars daarbij zijn live-streaming game-platform Huaya (+191%), internetbeveiligingsbedrijf Zscaler Inc. (+153%), digitaal platform voor facturering Zuora Inc. (+109%) en het bedrijf voor elektronische handtekeningen DocuSign Inc. (+100%).

Daarnaast wisten de bekende nieuwkomers Dropbox Inc. (+43%) en Spotify Technology SA (+30%) ook al goede zaken te doen tijdens hun prille beursperiode.

Het heeft er dus alle schijn van dat het overgrote deel van de beleggers nog steeds hoofdzakelijk haar pijlen richt op de technologiesector. En dat is gezien de goede prestaties van deze sector niet verwonderlijk te noemen.

Technologieaandelen breken uit! Dit wil je niet missen.

Het spektakel begint NU pas echt goed los te barsten in de technologiesector nu we na 16 jaar de all-time-high van de Nasdaq hebben overgeschreden. Vanaf nu mogen beleggers zich opmaken voor een nieuwe fase in de stierenmarkt. Deze fase was in het verleden steeds ENORM WINSTGEVEND voor beleggers in technologieaandelen.

LEES HIER indien u geen moment wilt missen van deze krachtige trend