Sirin Labs was een van de grootste ICOs in 2017. Het is dan ook een van de grootste flops van 2018. Maar het bedrijf blijft niet bij de pakken zitten. Op een event in Barcelona stelde het recent Finney voor, volgens Sirin Labs de allereerste blockchain smartphone waar alles geïntegreerd is voor cryptomunten.

Net als HTC met Exodus 1 heeft Sirin Labs met Finney een blockchain smartphone klaar voor het grote publiek. Finney moet blockchain en cryptomunten meer toegankelijk maken voor het grote publiek.

‘Finney is een one-stop shop’, zegt CEO Moshe Hogeg. ‘Vroeger had je een ledger nodig, een computer, wallet software en een crypto broker. Dat kan je nu allemaal samen terugvinden in de smartphone van Sirin Labs’.

Met een cold storage wallet, een token conversie dienst en crypto broker apps op 1 plaats, vormt de Finney een brug tussen de blockchaineconomie en de consumentenmarkt.

Sirin Labs smartphone

Daarnaast biedt Sirin Labs ook alle andere features aan die je vandaag op een moderne smartphone kan vinden:

  • 12MP achter camera
  • 8MP selfie camera
  • 6-inch touchscreen
  • 6GB RAM
  • 128GB opslaggeheugen

Sirin Labs strikte niemand minder dan Lionel Messi als ambassadeur van de Finney.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Contento de haber estado con los amigos de @sirinlabs hoy en Barcelona para seguir impulsando una mejor seguridad en los dispositivos móviles gracias a la tecnología Sirin OS. #SirinOS #SRN Happy to have been with my friends from @sirinlabs today in Barcelona to continue promoting improved security for mobile devices thanks to Sirin OS technology. #SirinOS #SRN

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi) op

Er is ook een dCENTER voor crypto-gerelateerde applicaties waar gebruikers SRN Tokens kunnen verdienen. Volgens de CEO kan men via dCENTER tot $300 terugverdienen via het gebruik van allerhande apps. De kostprijs van de Finney bedraagt $999.

Sirin Labs hoopt volgend jaar zo’n 100.000 exemplaren van de Finney te verkopen. Je kan hem nu al bestellen via de website. Vanaf januari zou hij beschikbaar worden via Amazon.

Bron: CoinTelegraph

Foto Credit: YouTube