De Bitcoin wist tijdens de afgelopen handelsweek in positieve zin op te vallen. Zo wist de grootste digitale munt ter wereld plotseling te stijgen tot boven de grens van $ 5.000. En daarmee lijkt de Bitcoin een einde te maken aan de dalende trend van het afgelopen handelsjaar. Volgens een bekende trader staat de Bitcoin mogelijk zelfs aan de vooravond van een nieuwe parabolische stijging.

De meningen verschillen behoorlijk over de oorzaak van de riante stijging bij de Bitcoin van afgelopen week. In ieder geval wist deze stijging er wel voor te zorgen dat het optimisme onder de cryptobeleggers weer volledig terug is. Zo wisten andere digitale munten ook de vruchten te plukken van de opleving bij de Bitcoin.

Bitcoin vertoont overeenkomsten met het jaar 2015

Volgens Peter Brandt, bekende trader en schrijver van diverse bestsellers, vertoont de Bitcoin op dit moment sterke overeenkomsten met het jaar 2015. Hij deelde via Twitter de bovenstaande grafiek waarop te zien is dat de Bitcoin in het jaar 2015 een stevige bodem wist neer te zetten nadat de munt het jaar daarvoor geconfronteerd werd met een stevige daling. Uiteindelijk wist de digitale munt in het jaar 2015 met bijna 200% in waarde te stijgen. De jaren daarna, in 2016 en 2017, wist de stijging zelfs in een nog hogere versnelling terecht te komen.

En volgens Brandt kan eenzelfde scenario zich de komende jaren opnieuw gaan voltrekken. Wordt de magische grens van $ 100.000 de komende jaren werkelijkheid?

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven