Afgelopen week wist de Bitcoin onder de grens van $ 10.000 uit te komen. En dat was best bijzonder te noemen, want de Bitcoin wist tijdens de afgelopen maanden juist een fantastische reeks neer te zetten. Overigens hoeft de huidige prijscorrectie geen gevaar te zijn voor de prijsrally. Er lijkt immers eerder sprake te zijn van een ‘gezonde correctie’.

De Bitcoin wist medio maart een stevige bodem neer te zetten. Vanaf dat punt gerekend is er sprake van een sterk verband tussen de digitale munt en de aandelenmarkten. Toch hadden maar weinig cryptobeleggers een correctie zien aankomen. Zeker toen de Bitcoin boven de grens van $ 12.000 wist uit te komen, leek de weg open te liggen voor veel hogere koersen.

Beleggers kunnen profiteren van een prijsherstel bij de Bitcoin

Volgens cryptobelegger Timothy Peterson ziet de toekomst er voor de Bitcoin nog steeds goed uit. Hij deelde op Twitter de bovenstaande grafiek waarop te zien is dat de Bitcoin tijdens de afgelopen weken geconfronteerd werd met een prijscorrectie van 20%. Als gevolg daarvan is de Bitcoin aan de onderkant van de bandbreedte terecht gekomen. Peterson wijst cryptobeleggers er op dat deze correctie juist kansen biedt voor de achtergebleven beleggers. Normaliter weet de Bitcoin vanaf dit punt immers stevig op te veren. Gemiddeld gezien gaat het om een prijsstijging van tussen de 20%-40%.

Is dit de kans om alsnog te beleggen in de Bitcoin?

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven