De Amerikaanse indices noteren op dit moment rond haar oude records. Zo zijn de S&P 500, Dow Jones en de Nasdaq Composite index nog enkele procenten verwijderd van nieuwe recordhoogten. Een opwaartse uitbraak bij de technologiesector kan daarbij een sterk ‘Bullish’ teken zijn voor de rest van de markt.

We kunnen wel zeggen dat de technologiesector de motor is van de huidige Bull Market die sinds het jaar 2009 van kracht is. Er zijn maar weinig sectoren te vinden die op de financiële markten zo’n goede prestatie wisten af te leveren als de technologiesector heeft gedaan. Vanuit die gedachte is het ook niet vreemd dat juist de technologiesector aan het einde van 2018 zo hard afgestraft werd. Hoge bomen vangen immers veel wind.

Uitbraak technologiesector is belangrijk voor de rest van de markt

De technologiesector wist zich, net als veel andere sectoren, dapper terug te vechten na de indrukwekkende daling van eind 2018. Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Kimble Charting, te zien dat op dit moment drie belangrijke tech-ETF’s op het punt van uitbreken staan. De QQEW-ETF is zelfs al uitgebroken en het zou niet verwonderlijk zijn als de andere twee binnenkort dit goede voorbeeld opvolgen.

Een uitbraak bij de technologiesector kan erg goed nieuws betekenen voor de rest van de sectoren. Juist omdat de techsector tijdens de afgelopen jaren de kar heeft getrokken, kan een dergelijke uitbraak een Bullish signaal afgeven aan de rest van de markt.

De volgende Apple (nu nog onder $10)

We staan aan de vooravond van een nieuwe, belangrijke technologierevolutie. Dit gaat ons dagelijkse leven niet enkel compleet veranderen, ook zullen enorme fortuinen gecreëerd worden.

Je moet NU instappen. Vóór de grote massa op de nieuwste revolutie springt.

Dit aandeel is vandaag nog te koop voor minder dan 10 euro.