Een klein jaar geleden was het ‘gemakkelijk’ om een voorspelling te doen zoals durfkapitalist Tim Draper. Net als vele andere analisten voorspelde hij een fors hogere koers voor Bitcoin midden in de crypto hype. Draper blijft echter – in tegenstelling tot vele andere – achter zijn voorspelling staan. Een kwart miljoen dollar per Bitcoin blijft mogelijk de komende jaren.

Believe it, it’s going to happen – they’re going to think you’re crazy but believe it, it’s happening, it’s going to be awesome!”, zegt Draper op de Web Summit conferentie. Het enige wat er nodig is, is dat Bitcoin gebruikt kan worden als betaalmiddel in een – zeg maar – Starbucks of zo. Dan zal heel de wereld ineens wakker schieten en het gevoel krijgen dat ze de keuze hebben.

Wanneer Bitcoin een betaalmiddel wordt, kan men kiezen tussen het vertrouwen in een munt als Bitcoin of blijft men vertrouwen in een munt waarvan de waarde afhangt van de politieke leiders. Wanneer Bitcoin dan 5% van de wereld kan veroveren, spreken we al over een Bitcoinprijs van $250.000.

Totale waarde cryptomarkt

Momenteel staat de cryptomarkt op een waardering  van zo’n $200 miljard. Over 15 jaar kan dit stijgen naar $80.000 miljard, zegt durfkapitalist Tim Draper. Het moet nog allemaal beginnen.

Het internet veranderde industrieën die $10 tot $100 miljard groot waren. Maar de cryptomarkt gaat achter industrieën die duizenden miljarden groot zijn. Cryptomunten zullen de financiële sector, gezondheidszorg, verzekeringen, banken, investeringsbanken en overheden omvormen.

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)