Succesvol beleggen in cryptomunten is een kwestie van geduld, … veel geduld. Maar dat geduld kan dan ook voor een gigantische beloning zorgen. Momenteel staat de cryptomarkt op een waardering  van zo’n $200 miljard. Over 15 jaar kan dit stijgen naar $80.000 miljard, zegt durfkapitalist Tim Draper. Het moet nog allemaal beginnen.

En er is nog een (groot) voordeel aan de toekomst van de cryptomartk.

Volgens Draper zijn er veel gelijkenissen te vinden tussen de opmars van crypto en de opmars van het internet. De volgende golf die de cryptomarkt naar nieuwe hoogtes zal brengen, zal veel meer geconcentreerd zijn. Met andere woorden, wie vandaag de winnaars van morgen kan kopen … kan daar héél veel geld mee verdienen.

“I think it’s going to have such a transformative effect on industries that we never even imagined would be transformable”, zegt Tim Draper.

Het internet veranderde industrieën die $10 tot $100 miljard groot waren. Maar de cryptomarkt gaat achter industrieën die duizenden miljarden groot zijn. Cryptomunten zullen de financiële sector, gezondheidszorg, verzekeringen, banken, investeringsbanken en overheden omvormen.

Schrijf je hier in op onze gratis nieuwsbrief en ontvang iedere dag het belangrijkste cryptonieuws in je mailbox: Slim Beleggen Daily >>

Cryptomunten zijn de volgende Amazon, Netflix, …

Het is nog heel vroeg, maar er zijn veel gelijkenissen te vinden tussen het internet en de cryptomarkt. Het internet begon op dezelfde manier. Het kwam in golven, piekte met een hype en crashte. Maar de 2e golf was veel meer geconcentreerd en veel groter. Het was de golf waar niemand in geloofde maar bedrijven als Amazon, Netflix en Facebook groot maakte. Draper verwacht nu hetzelfde met cryptomunten.

Zo verwacht hij dat de marktkapitalisatie van de volledige cryptomarkt de komende 15 jaar zal groeien naar $80.000 miljard. Dat is opnieuw x 400 vanaf het huidige niveau en nog steeds 100 keer groter als de piek begin dit jaar.

Eerder dit jaar zei Brian Kelly ook al dat Bitcoin vandaag hetzelfde is als het internet in de jaren ’80.

Bitcoin is open source software en kan je eigenlijk niet vergelijken met bedrijven. Dat is een fout die veel mensen maken, zegt Kelly. Dit is geen aandeel, dit is geen bedrijf. Je kan de marktkapitalisatie dan ook niet vergelijken met die van bedrijven.

Bitcoin is software die de wereld zal veranderen. En de ontwikkeling van de software zit nog in een bijzonder vroeg stadium.

Bron: CoinTelegraph

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)