Een van de rijkste mensen ter wereld, Sergey Brin – medeoprichter Google en een fortuin van naar schatting $52 miljard, geeft aan dat hij Ethers mijnt, samen met zijn zoon van 10. De technologie van Ethereum noemt hij ‘Mindboggling’. En Brin is niet alleen, half Silicon Valley richt stiekem zijn pijlen naar blockchain, met Ethereum in de hoofdrol.

Brin werd in laatste instantie nog toegevoegd aan een Blockchain Summit, waardoor hij tot op heden de hoogstgeplaatste technologiegoeroe is die aanwezig was op een crypto-event. Het toont aan dat de gevestigde technologiebedrijven steeds meer interesse tonen in crypto en blockchain.

De topman van Google zei over Ethereum: “it’s really mindboggling,” waarbij hij voornamelijk verwijst naar het zero knownledge proof van zCash dat ook ingebakken zit bij Ethereum. De authenticatie van data en het potentieel van blockchaintechnologie is immens voor de toekomst, aldus Brin.

“Every month, there are stunning new applications and transformative new techniques. In this sense, we are truly in a technology renaissance, an exciting time where we can see applications across nearly every segment of modern society.”

Ethereum en Google

Een tijdje geleden had oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin, ook een gesprek met een andere topman van Google, Eric Schmidt. Buterin liet zelfs verstaan dat hij een jobaanbod had gekregen van de technologiereus. Een andere mogelijkheid lijkt de tokenisatie van Google advertenties te zijn.

Steeds meer grote technologiebedrijven richten zich op crypto en blockchain. Facebook zou werken aan een eigen cryptomunt. Alexis Ohanian, Reddit, richt zich op nieuwe blockchainbedrijven met een durfkapitaalfonds. En Chris Dixon zegt dat de industrie niet meer zo enthousiast was zoals bij Ethereum sinds de eerste iPhone.

Bron: Trustnodes

Foto Credit: iStock

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)