Voor het eerst sinds relatief lange tijd werd de Bitcoin weer eens geconfronteerd met de nodige paniekbewegingen. Zondagavond was het raak toen bekend werd dat het Zuid-Koreaanse cryptoplatform (Coinrail) getroffen was door een hack. Als gevolg daarvan duikelde de Bitcoin onder de grens van 7.000 dollar. Moeten we vrezen voor een diepere daling?

Het jaar 2018 is voorlopig nog niet bepaald een gelukkig jaar voor de cryptobeleggers. Sinds het begin van dit jaar staan de koersen van de grootste cryptomunten al onder druk en de afgelopen dagen is die situatie alleen maar verder verslechterd. Steeds meer beleggers raken zich bewust van de risico’s die er gepaard gaan met een belegging in cryptocurrencies.

De grafiek van de Bitcoin voorspelt onheil

Chris Kimble, van Kimble Charting, deelde onlangs via Twitter de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek is te zien dat de Bitcoin bij een cruciale steunlijn is aangekomen. De afgelopen maanden wist deze steunlijn een verdere koersval te voorkomen.

Mocht deze steunlijn deze keer niet sterk genoeg zijn, dan dreigt een verdere koersval. Volgens de wetten van de technische analyse zou de Bitcoin in dat geval zelfs op weg kunnen gaan richting de grens van 2.000 dollar.

Wat dat betreft heeft de Bitcoin dus nog voldoende neerwaarts potentieel in zich zitten. De (technische) ogen zijn op dit moment voornamelijk gerecht op de steunlijn.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven