Over minder dan twee maanden zullen we weten of Trump zijn presidentstermijn met vier jaar mag verlengen. Volgens de peilingen heeft Biden nog een kleine voorsprong op Trump. In enkele weken tijd kan er echter nog veel veranderen. En met name Wall Street lijkt daarin een belangrijke rol te spelen.

Donald Trump verscheen afgelopen weekend slecht in het nieuws. Volgens critici heeft Trump de coronaregels geschonden tijdens de rally in Nevada. Tijdens die rally waren er teveel mensen aanwezig. Tevens hield niet iedereen zich aan de afstandsregels en ook mondkapjes waren veelal niet aanwezig.

Trump moet hopen op stijgende beurskoersen

Uit onderzoek blijkt dat Wall Street meestal een belangrijk rol speelt als het gaat om het voorspellen van de volgende Amerikaanse president. Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Isabelnet, te zien dat de zittende president meestal plaats moet maken op het moment dat de beurskoersen in de periode september-november weten te dalen. Vooralsnog zijn de beurzen deze maand slecht uit de startblokken verschenen en wat dat betreft lijkt de tijd voor Trump dus te dringen.

Uiteraard biedt het verleden geen enkele garantie voor de toekomst, maar over het algemeen zijn de beurzen een goede graadmeter voor het voorspellen van de Amerikaanse verkiezingen. Voor Trump is het dus te hopen dat de beurzen zich snel weten te herstellen.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis