De euro kende een vliegende start van dit beursjaar. Zo was aan het begin van dit jaar één euro nog 1,19 dollar waard, maar in februari wist dit te stijgen naar een waarde van 1,25 dollar. Toch is sinds halverwege april de trend volledig omgeslagen en dat heeft gezorgd voor flink wat schade op de grafiek van de EUR/USD. Toch kan mogelijk de ergste pijn voorbij zijn.

Als reactie op de tegenvallende macrocijfers vanuit de Eurozone verloor de euro ten opzichte van de dollar de afgelopen maanden veel waarde. Daarnaast wist Amerika, in tegenstelling tot Europa, wel uit te pakken met mooie economische cijfers. De onrust in Italië wist er twee weken geleden zelfs voor te zorgen dat één euro nog maar 1,15 dollar waard was.

De Euro toont sterke overeenkomsten met het jaar 2003

Uit onderzoek van Nautilus Investment Research blijkt echter dat mogelijk de ergste pijn voor de euro al voorbij is. De mannen van Nautilus Investment Research deelden onlangs de bovenstaande grafiek waarop te zien is dat de EUR/USD op dit moment een soortgelijk pad bewandelt als in het jaar 2003 het geval was. Ook de Dollar Index vertoont sterke overeenkomsten met het jaar 2003.

Mocht de correlatie tussen de jaren 2003 en 2018 standhouden, dan mag de euro enkele zonnige maanden tegemoet zien. In dit geval zou de euro namelijk weer op jacht kunnen gaan naar de grens van 1,25 dollar.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven