Gisteren waren beleggers in de ban van de Amerikaanse verkiezingen. Gedurende lange tijd leek het er op dat Trump tegen alle verwachtingen in alsnog de overwinning zou binnenhalen. Tijdens de handelsdag draaide de winstkans weer in het voordeel van Biden. Ondertussen wist de Bitcoin stilletjes aan boven de grens van $ 14.000 te komen. En de weg naar veel hogere koersen lijkt nu volledig open te liggen.

Sinds maart zit de grootste digitale munt ter wereld al stevig in de lift. Gisteren werd er een bijzondere mijlpaal bereikt. De koers van de Bitcoin wist immers boven het hoogtepunt van 2019 te komen. Uiteindelijk wist de Bitcoin zelfs weer de grens van $ 14.000 te doorbreken. En die koers werd voor het laatst in het (crash)jaar 2018 bereikt.

Weet de Bitcoin binnenkort te stijgen naar een nieuwe recordkoers?

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van All Star Charts, is het technische plaatje bij de Bitcoin in beeld gebracht. De digitale munt wist gisteren officieel een opwaartse uitbraak te bewerkstelligen. Volgens het merendeel van de analisten ligt de weg nu open voor veel hogere koersen. De eerstvolgende weerstand is immers te vinden rond de grens van $ 20.000. Daar ligt het record uit het jaar 2018.

Voor de cryptostieren lijkt dit nog maar het begin te zijn. In maart is er een indrukwekkende prijsrally van start gegaan en vooralsnog lijken de stieren nog niet van plan te zijn om een adempauze in te lassen. Volgens diverse analisten is het slechts een kwestie van tijd alvorens de grootste digitale munt ter wereld weet te stijgen naar een nieuwe recordkoers.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven