Al jarenlang is er sprake van een stijgende trend op de aandelenmarkten. Tijdens het afgelopen jaar moesten de beurzen weliswaar een stapje terug doen, maar bij de meeste indices werd deze koersschade binnen enkele maanden alweer volledig gerepareerd. Volgens diverse analisten bewegen we op dit moment nog steeds binnen een zogenoemde seculiere Bull Market.

Sinds het jaar 1900 zijn er vier seculiere stierenmarkten te herkennen. Tijdens de jaren voor de start van al deze seculiere Bull Markets bewogen de aandelenmarkten enkele jaren zijwaarts. Volgens diverse analisten kan de periode 2000-2013 bestempeld worden als zo’n ‘zijwaartse periode’.

Deze grafiek laat zien dat er sprake is van een seculiere Bull Market

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Bank of America Global Research, is de mogelijkheid van een nieuwe seculiere Bull Market in beeld gebracht. Officieel gezien is deze langdurige stierenmarkt in het jaar 2013 van start gegaan. Destijds wisten de Amerikaanse beurzen immers te stijgen naar nieuwe recordkoersen. Tijdens de voorgaande twee seculiere Bull Markets werden de beurzen tijdens het zevende jaar geconfronteerd met een stevige beursdaling. En ook deze keer werd Wall Street geconfronteerd met een stevige beursdaling tijdens het zevende beursjaar (2020).

Mochten de vergelijkingen met de twee vorige seculiere Bull Markets ook de komende tijd intact blijven, dan ziet de beurstoekomst er rooskleurig uit. In dat geval kunnen we de komende jaren rekenen op verder stijgende beurskoersen.

3 Aandelen voor de Energie Crisis

Met deze 3 aandelen zal ook u geld kunnen verdienen aan deze energiecrisis … in plaats van hem te betalen.

Dit is een ‘once in a lifetime’ opportuniteit.

Download hier jouw gratis gids: 3 Aandelen voor de Energie Crisis