Volgens een handelaar op Wall Street is bitcoin nog altijd dé digitale munt om in te investeren wegens zijn grote toepasbaarheid en zijn effectieve gebruik in de reële wereld. Bart Smith, hoofd digitale activa bij Susquehanna International Group, beweert dat beleggers best bitcoin bezitten als ze geïnteresseerd zijn in het investeren in digitale munten.

Bitcoin, de populairste en grootste digitale munt op dit moment, heeft de afgelopen 7 maanden veel van zijn waarde verloren door de continue druk van overheidsinstanties om de cryptomarkt te reguleren en in tomen. Toch blijft de munt volgens Bart Smith een groot voordeel hebben ten opzichte van andere digitale munten, namelijk de mogelijkheid om er betalingen mee te doen.

The use case for bitcoin is valid today, which is the currency of the internet.

Afgelopen herfst, toen bitcoin-futures werden aangekondigd, waren beleggers en investeerders erg enthousiast over de bitcoin. De populariteit van digitale munten steeg in een versneld tempo waardoor altcoins eveneens profiteerden van de immense interesse op de cryptomarkt.

Volgens Smith zijn we allemaal te hard van stapel gelopen met deze altcoins. Al deze andere en nieuwe toepassingen zoals smart contracts en lightning networks zijn goede technologieën maar op dit moment zeer moeilijk om er toepassingen voor te vinden in het huidige financiële systeem.

Toepassing

Hij benadrukte dat de bitcoin op dit moment de meest realistische toepassing kent. Zo zijn er bijvoorbeeld ontzettend veel internationale transacties die via financiële instellingen verlopen. De transacties zijn traag, duur en worden gecontroleerd door een externe partij.

Smith ziet voor deze ‘markt’ een uitstekende opportuniteit om de bitcoin toe te passen vermits de transacties veel sneller en goedkoper zijn. Daarenboven is het anoniem en kan geen enkele financiële instelling transacties blokkeren of verhinderen.

Bronnen: CNBC

Foto: Michael Wuensch – Pixabay

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven