’s werelds grootste fysieke retailer, het Amerikaanse Walmart, staat bekend om zijn goedkope prijzen. Zo kan je er vandaag zelfs een Bitcoin kopen voor 1 dollar. Wie zich wil verlekkeren aan deze Bitcoins moet zich zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Walmart begeven. Let wel op, deze digitale munt is gemaakt van … chocolade.

Je kent ze waarschijnlijk wel, de chocolade munten die vooral in de periode rond Sinterklaas overal in de winkels te vinden zijn. Het chocolademerk Frankford gaat nu ook Bitcoins maken, mooi omringd door een gouden aluminiumpapier.

Of hoe je een oeroud recept in een modern jasje kan steken. De hype rond Bitcoin is dan wel gaan liggen, maar de grootste cryptomunt ter wereld spreekt nog altijd aan.

Schrijf je hier in op onze gratis nieuwsbrief en ontvang iedere dag het belangrijkste cryptonieuws in je mailbox: Slim Beleggen Daily >>

Slachtoffers van de crypto hype

Hopelijk voor Walmart en Frankford eindigt deze ‘stunt’ niet op dezelfde manier als andere bedrijven die de hype van cryptomunten commercieel probeerden uit te buiten.

Zo explodeerde de koers van het oeroude Kodak van 3 dollar naar 13 dollar nadat het bedrijf de lancering van een eigen cryptomunt aankondigde. Vandaag noteert het aandeel … terug onder 3 dollar.

Of de producent van Ice-T, Long Island Iced Tea Corp, waar de prijs x 6 ging nadat het bedrijf zijn naam omvormde naar Long Blockchain Corp. Vandaag is het aandeel … geschrapt wegens een te kleine marktkapitalisatie.

Bron: TechCrunch

Eenvoudig gebruik maken van de krachtigste CRYPTO-beleggingstools

CopyCoin helpt beleggers eenvoudiger te beleggen in crypto currencies. De tools helpen u zowel passief als actief te handelen. Ook als u een beginnend crypto currency belegger bent, kunt u met CopyCoin uit de voeten.

Ontdek CopyCoin (Het is GRATIS)