Al enkele weken zitten de wereldwijde beurzen stevig in de lift. Ook tijdens de afgelopen handelsweek wisten de meeste indices in het groen de handelsweek af te sluiten. Toch kan er binnenkort op Wall Street een trenddraai gaan plaatsvinden. En dat zal hoogstwaarschijnlijk effect hebben op alle beurzen.

Op dit moment lijken de beurzen haast bestand tegen slecht nieuws te zijn. Zo verschenen er tijdens de afgelopen handelsweek diverse tegenvallende macrocijfers. Met name de banengroei in de VS viel zwaar tegen. Beleggers lijken zich echter voorlopig weinig aan te trekken van het verslechterende economische plaatje.

Deze weerstand kan zorgen voor een serieuze beurscorrectie

Volgens de wetten van de technische analyse kan er binnenkort een einde komen aan de indrukwekkende beursrally van de afgelopen weken en maanden. Zo is op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Dereck Coatney, het technische plaatje bij de S&P 500 index in beeld gebracht. Op deze grafiek is te zien dat de Amerikaanse beurs op dit moment geconfronteerd wordt met een weerstandslijn die tijdens de afgelopen twee jaar telkens wist te leiden tot een trenddraai. Tijdens alle keren werden de beurzen minstens geconfronteerd met een correctie van 10%.

Gezien deze grafiek lijken beleggers er verstandig aan te doen om tijdens deze handelsweek voorzichtig aan te doen. Op het moment dat de beurzen juist boven deze weerstandslijn weten te komen, dan komt het doemscenario te vervallen. Zo ver is het echter nog niet.

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven