Binance, de tweede grootste crypto exchange ter wereld op basis van het dagelijkse handelsvolume, heeft aangekondigd dat ze plannen aan het smeden zijn om het handelen in cryptomunten met fiatgeld mogelijk te maken. Dat zal mogelijk gemaakt worden via hun handelsplatform in Malta.

Dit zijn geen speculaties, het bericht komt rechtstreeks van een woordvoerder van de exchange. Binance vindt dat het tijd is om ook fiatgeld te accepteren waarmee hun gebruikers digitale munten kunnen kopen. Als één van de grootste handelsplatformen ter wereld, mag deze optie niet ontbreken.

Op dit moment is Binance de tweede grootste crypto exchange ter wereld met aan dagelijks handelsvolume van 1,5 miljard dollar. Het is oorspronkelijk een Chinese onderneming, maar door de strenge regels en procedures hebben ze nu ook vestigingen in Japan, Taiwan en Europa.

Malta

Er is echter verwarring omtrent het accepteren van fiatgeld. Binance.com zal een crypto-to-crypto exchange blijven, enkel het handelsplatform in Malta zal dit jaar nog fiatgeld accepteren om te kunnen handelen in digitale munten. Dat zal mogelijk worden gemaakt via een lokaal platform dat Binance zal opstarten de komende maanden.

CEO Changpeng Zhao zei alvast dat Binance een bankrekening heeft geopend in Malta waarmee het de fiat-crypto handel gaat ondersteunen. Ze waren van plan om dit reeds in maart mogelijk te maken maar door omstandigheden loopt hun ‘project’ dus wat vertraging op.

Tijdens het interview zei Changpeng ook dat ze van plan zijn om de fiat-crypto handelsparen in te voeren in andere landen en werelddelen. Allereerst gaan ze hun aandacht focussen op het platform in Malta, als dat project een succes is dan kunnen andere exchanges van Binance omgevormd worden.

Bronnen: Coin Telegraph

Foto: GoodFreePhotos

De meest eenvoudige en winstgevende manier om te beleggen in cryptomunten

Het Technologie Rapport biedt een unieke manier om winstgevend te beleggen in Bitcoin en andere cryptomunten. Je ontvangt een totaalpakket met:

  • Strategieën
  • Tips
  • Aanbevelingen
  • Gidsen
  • Een 24/7 professionele helpdesk
  • Een bewezen trackrecord

Begin HIER aan de meest winstgevende periode uit je leven